Hirdetés

butor.lap.hu / Egyedi bútorkészítők

Egyedi bútorkészítők

original Industrial Design & Furniture

A konyha könnyed eleganciát, letisztult formavilágot és harmonikus designt sugározzon! A konyha tervezése az egyik legfontosabb állomás. Fontos, hogy kérje szakember segítségét, hiszen ő látja a helyben rejlő lehetőségeket. Mivel már számos konyhabútor tervezésén túl vagyunk és rengeteg helyet láttunk már, ahová konyha készült, ezért tudunk Önnek / Neked számos megoldást ajánlani.

Bio bútorok készítése

egyedi ,kézi, faragott bútorok, restaurálás

Bútor tervezés és gyártás, asztalos munka, konyhabútor

Egy otthont, akárcsak a lakóit, nem lehet dobozba zárni. Minden ember egyedi és ezt a lakberendezésünkkel is sugallhatjuk. Bútorkészítő műhelyünk a kiváló minőségű egyedi konyhabútorokra, gardróbszekrényekre és szobabútorokra specializálódott. mindezt igyekszünk a magyaroroszági pénztárcák számára is elérhetővé tenni...

Egyedi kézzel készített bútorok

Nálunk a kreatív, egyedi bútorgyártás lehetőségei nem ismernek korlátokat. A népi és népies stílusú bútorok csodálatos motívum és formavilága mind-mind igazi szakmai kihívás, amikor megtervezzük az új egyedi bútorok valamelyikét és még nagyobb öröm számunkra, amikor az alkotó munkánkat rövid időre megszakítva, átadhatjuk azokat Tisztelt Megrendelőinknek.

Egyedi bútorkészítés

Egyedi konyhabútor és bútorok

Prominent Bútor Stúdió

Gyerekkori érdeklődésem a faipari mérnöki diploma megszerzéséig juttatott. A bútorokat és lakberendezési kiegészítő tárgyakat magam készítem el. Szeretem az egyszerűséget, hagyom érvényesülni a fa természetes szépségét. Ezért használok a felületkezeléshez is viaszokat vagy különböző természetes olajokat. Gyakran dolgozom egzóta fafajokkal az exkluzivitásuk és kivételesen szép erezetük miatt.

Egyedi igényekhez egyedi bútorok

Cégünk 2010-ben jött létre. Fő profilunk az egyedi bútortervezés és kivitelezés. Ahhoz, hogy megrendelőink elképzeléseit megvalósíthassuk, pontos és részletes igényfelmérést végzünk. Amennyiben ügyfeleink igénylik, a 3D-s látványtervezésre is van lehetősé

Bútorgyártás

Asztalosmester Gödön

Egyedi bútorok készítésével foglalkozó vállalkozásunk lakása különböző helységeibe vagy akár irodájába az ingatlan adottságainak megfelelő és a szabad területeket tökéletesen kihasználó beépített szekrényeket készít. Bútorainkat laminált bútorlapokból, színfurnéros faforgácslapból vagy táblásított faanyagból készítjük.

Wolf bútorstúdió - Egyedi bútorok készítése és kivitelezése. Díjtalan 3D látványterv készítés! Kérje lakberendezőnk segítségét otthonának kialakításában!

Egyedi lakás- és irodabútorok tervezése, kivitelezése.

HirdetésErdélyi Bútorbolt
Meghatározás:

A bútor, mint életterünk meghatározó elemének történeti, stílusbeli és használati szempontból való bemutatása, bútorboltok, bútorüzletek és a bútor elkészítésével, javításával foglalkozó mesteremberek, cégek oldalai.

A bútor, mint életterünk meghatározó elemének történeti, stílusbeli és használati szempontból való bemutatása, bútorboltok, bútorüzletek és a bútor elkészítésével, javításával foglalkozó mesteremberek, cégek oldalai.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Egyedi bútorkészítők
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés